tiistai 15. syyskuuta 2015

Lomalla kotikaupungissani

Suomesta ei tarvitse lähteä kovinkaan kauas, jotta saisi nauttia lämpimistä keleistä sekä pitkistä ja sileähiekkaisista rannoista. Ainoastaan parin tunnin lentomatkan päässä sijaitsee Gdansk – ihastuttava puolalainen kotikaupunkini, joka on täynnä ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja attraktioita. Vietin tänä kesänä Puolassa 2 kuukautta ja nautin siitä, mitä Gdanskilla oli tarjottavana. Rannalla löhöilin melkein joka päivä, aurinko paistoi ihanasti ja hiekka poltteli varpaita.




Lämpimiä kesäiltoja vietin kavereideni kanssa esimerkiksi keskustassa, josta löytyy upea Vanha kaupunki. Tunnelmalliselta keskustan pääkadulta löytyy erilaisia ravintoloita, baareja sekä kapakoita. Yhtenä iltana vierailin äitini kanssa lempipaikassamme ja nautimme pari kunnon kesädrinkkiä.


               



Puolassa hintataso on paljon matalampi kuin Suomessa, joten kaupoilla tuli käytyä ja palatessani takaisin Helsinkiin matkalaukkuni painoi ainakin 10kg enemmänJ

5 kommenttia:

  1. Ihanan lyhyt ja ytimekäs postaus :)

    VastaaPoista
  2. Gdansk vaikuttaa todella kivalta paikalta. Kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. En ole ennen Puolasta tiennyt oikein mitään, enkä ole saanut minkäänlaista kuvaa tästä maasta mutta tämän postauksen ansiosta haluan ehdottomasti päästä käymään!! Etenkin Gdansk vaikuttaa todella kauniin näköiseltä kesäkaupungilta ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun sain annettua positiivisen kuvan Puolasta ja Gdanskista, se olikin postauksen tarkoitus:-)

    VastaaPoista